Так. Прошу ...
     Вона щось зробила з своїми очима, я так і не встиг зрозуміти, що це було ... Я почав тонути в них, наздоганяючи загубилася зірку. Мої руки вже самі жадали дотиків до річки, до місячного вигину горизонту, до весни некошених трав, до вітру в її волоссі - до моєї Землі. Вона кликала.
     - Так. Я буду твоїм Небом. Прийми ...
     Я продовжував тонути без надії на повернення. Мої губи самі налетіли на її і ... торкнулися. У мене увірвався свіжий морський вітер і крики чайок, в одну мить я відчув м'якоть золотого свежесорваного персика, тепло нагревшейся за день піску, що ніжиться під зоряним ковдрою, солоні бризки прибою і дотик невловимого нічного вельвету. Далеко в ньому, за горизонтом снів, мерехтіла Наша Зірка. Вона губилася в складках і я летів ... летів за нею.
     Губи злилися, як дві рани, спраглі заспокоєння прохолодою гірського струмка, вони пестили один одного, як Небо пестить Землю - далеко на горизонті, де вони разом піхви відео і ховаються від цікавих за синім серпанком таємничості.
     Мої руки вже давно забули про моє існування і визнавали тільки її. Я відчував, як вони відшукують самі чутливі й ніжні точки на її тілі. Деякі називають їх ерогенні зони. Дурні ... Та які це до Амуру ерогенні зони! Це пустелі з оазисами і барханами, які просять дощу. І руки поїли їх, викликаючи буйство фарб і запахів, перетворюючи їх на квітучі сади і некошеном луки. Задовольнившись результатом, вони знову пускалися в ніжні пошуки пустелі. Нема чого перетворювати її в болото ... занадто багато дощу - це шкідливо. Але руки і самі це знали ... Хмари. Хмари.
     Вона видала тихий стогін. Але він напевно загубився в моїх губах, а може луною повернувся до неї, не знайшовши виходу на волю.
     А я - Очі, я - Світло все летів за Зіркою. Ми, мчали крізь вельветовий сон, як два кошеняти, що грають в догонялки. Але я був трохи швидше - не тому, що я крутіше - адже марно з'ясовувати, що вірно - зірки народжують Світло або Світло - батько зірок, а тому, що я був любимо. Ніби ніжний попутний вітер у спину.
     Я - Руки, я - Дощ знайшов Сади, в яких давно не було дощу. Неповторні Сади. Сонце моє ... вона в ніжному пориві закрила очі.
     - Не треба. Не закривайте очі. Я не бачу зірку.
     Вона тихенько засміялася ...
     - Ах ... Зірка. Вона не втече. Розстебни.
     Руки самі знайшли застібку бюстгальтера. Та ну - бюстгальтер, ліфчик - всі назви дурні, неправильні. Зберігач Весни. Лише нерозумні жінки одягають його, щоб надати більш елегантну або приховати справжню форму Садів. Зберігач не дає піти з Садів воді. Весні. А якщо ваші руки не вміють самі правильно розтягаї застібку-замок Зберігача, значить вам ще рано ловити Зірку. Або дарувати дощ. Але і поспішати немає чого