Я забув про зірку, забув про очі. Коли побачив - я осліп. Про п'янкий вітер! Я підняв її і посадив на бордюрчик. Андріївський тонув у напівтемряві, все тихо. Це я помітив якихось боковим зором, простим і - вже не моїм.
     Я торкнувся губами її ніжного плеча, пробіг по ньому швидкоплинними поцілунками і дотиками шорсткими мови, проїхався, торкаючись лише його вістрям вгору по ніжній шийці, мить завмерло, поки я загравав з мочкою її вушка, повернувся на секунду до її губ, потонув в них, виринув і кинувся, мов по швидкісному спуску вниз, до Садам. Вона подалася вперед, але не все так просто в цьому житті.
     Я ось вже півхвилини кружляв навколо одного з них, обсипаючи поцілунками, з кожним колом на трохи наближаючись до центру ... Іноді очікування дощу не поступається за солодощі самому дощу. І це був саме той випадок. Її руки все сильніше притискали мою голову до себе і в напруженому диханні відчувалася дрібне тремтіння. Мої руки в цей час нудьгували - їх завдання було не дати їй впасти на вогні ... Я вперся в дивовижний центр, вона здригнулася і різко подалася вперед. "Just love now". Вона любить англійська ... він просто несе в собі більше прихованого сенсу.
     Я побачив, що це не Сад, а Парк. І в ньому багато-багато дітлахів. І всі вони такі милі і симпатичні. Я, як очманілий бігав по парку і цілував їх. А вони починали посміхатися. Вона стогнала. Пальці намертво вплелися мені у волосся, а тіло її вигнулося дугою. Груди наливалася вагою, як грона винограду в літній сезон. А я все бігав по Парку і "усміхатись" дітей, поки вони не стали дзвінко і безтурботно сміятися. За її тілу пройшла судома. "U've got it ..."
     Я вирішив відвідати сусідній Сад-Парк. Правий. Перебіг долину, залишаючи на траві сліди вологих босих ніг (або губ - яка різниця?) У тіні дерев, у фонтанчиків сиділи маленькі такі дівчинки. З бантиками і кісками. Тільки обличчя у них були сумними. "Що, дівчата, занудьгували? Ща все буде!" Я знову почав бігати, розвішуючи поцілунки ... Самих похмурих я спочатку смикав за бантик, а потім вже цілував. Спрацьовувало непогано. Посмішки запалювалися як лампочки. У мене в голові починало шуміти, ніби там йшов персональний дощ із шампанського ... Вона дрібно-дрібно тремтіла і колихалася в такт моїм припливам. Напевно від шампанського. До речі, вам ще до цих пір не зрозуміло, чому там - хлопчики, а тут - дівчатка? Елементарно. Просто коли є двоє дітей, то хлопчика годують з лівих грудей, а дівчинку з правого. Ті хто знають ...
     Я почав "висвітлювати" дівчаток по другому колу. Це було так легко, я літав і пестив ... У підсумку вони з вереском і сміхом полізли купатися в фонтанчиках з березовим соком замість води. Я й собі зачерпнув пригорщу соку і спробував ... Невловимо солодкий, що пахне нею ... І непогано під шампанське заходить.
     Я підняв очі. Вона, закинувши голову покусивала свою руку. Я обережно торкнувся губами її плеча. Поглянувши на мене затуманеним поглядом, вона прошепотіла:
     - You must make it to me, or I'll die now ...
     - Знущаєшся? Я схоже щас сам помру від крововиливу в мозок, - трохи перебільшуючи відповів я, намагаючись приховати зрадницьке тремтіння голосу.
     Вона знову тихенько засміялася - як вітерець у листі - і почала растегівать мою сорочку. Під час цієї паузи я нарешті зміг нормально розглянути її груди в м'якому світлі Місяця. Вона була ніби вилита з бронзи і в той же час жива і ніжна, як хмари в променях заходу ... Шампанське вдарило фонтаном і вимило з мене залишки самовладання.
     Я схопив її на руки і сів на підлогу (тобто на бруківку). Її вмостив верхи (а-ля наїзниця), потім, ледь не заклинило намертво, зламав собі ширінку (це вам не Зберігач Весни), руки мої пірнули піхви відео їй по спідницю, заскользілі по внутрішній стороні стегон, з претензією на ніжність я її підняв а потім опустив. "Connect 28800. Starting data transfer ..." - Шо за думки? За таке можна і канделябром ... Ну і нехай. Я знову глянув їй в очі. Вони були трохи неприродно круглими. "Sorry ..." - Я трохи злякався. За мить очі в неї стали нормальними ... Ну ... Трохи ненормальними, а так все добре. Вона прошепотіла, затягуючи мене в свої вири:
     - Що ти там казав про Data Transfer? Наздоганяй! ...
     І стала так зовсім трохи підніматися і опускатися. Мені зробилося трохи "не так". І тут в її очах щось блиснуло ... і я знову пірнув туди і полетів. На горизонті ледь помітним виблискувала Наша Зірка. "Не підеш!"