спостерігаючи за реакцією господаря цього багатства. Господар же, прикривши очі, тихо млів, хрипким шепотом повторюючи, як заклинання "Сосі, сси ще, сси, не зупиняйся, глибше, сси, сучка, сси".
     Чомусь, резанувшее вухо слово "сучка" порушило Настю ще більше, ніж відчуття твердого члена у себе в роті. Вона ніколи б раніше не подумала, що їй може це подобається і, на секунду вийнявши стовбур з рота, вона попросила Сергія обізвати її ще брудніше. Той не змусив себе довго чекати і обсипав Настю базарною лайкою: Не в силах більше стримуватися, Настя відкинулася на спину, широко розсунула коліна, пальцями відтягнула в сторони статеві губи, відкриваючи вхід в глибоку печеру, і ледь не зриваючись на крик, сказала: - Прийди ж, увійди до мене скоріше. Трахни мене! Трахни як сучку, як повію, як ... Вона не встигла договорити, оскільки її рот потонув у накрили його губах Сергія. У той же момент його знаряддя увійшло в жаркий нутро моєї Насті й заходило в ньому, як шомпол в дулі старовинного рушниці.
     Оскільки обидва давно ледве стримували рветься назовні оргазм, після всього пари рухів обидва закінчили: Настя закричала, як поранена птиця, а Сергій потужно вилив у неї своє насіння, струменем вдарило в стінки її піхви .. Минуло ще півгодини, протягом яких Сергій ще раз опанував Настею, поставивши піхви відео її на рак і скінчивши їй на спину. Настя розслаблено напівлежала в ногах розбудити в ній ненаситну фурію чоловіки і грала з його пониклим членом: стискала його в кулачку, брала в рот, захоплюючи до самої основи і подовгу не випускаючи назовні, м'яла і покусивала мошонку. Нарешті Сергій знову пожвавився, його знаряддя стало набувати колишню твердість. Він взяв Настю за волосся і, подивившись їй в очі, запитав:-Хочеш подивитися, що знаходиться за цими дверима? - І вказав на другі двері, яку Настя до цих пір не помічала. - Що там? Замість відповіді Сергій підвівся з ліжка, взяв її за руку і, підійшовши з нею до дверей, відсунув клямку ... Те, що вона побачила, змусило її стиснути коліна і присісти, - настільки несподівано і збудливо було відкрилося перед нею видовище. Навпаки неї в такий же точно кімнаті на стільці обличчям до дверей сидів голий хлопець. Втім, було видно тільки його ноги і руки - все інше затуляло тіло її подруги Світлани, яка, упершись п'ятами в його коліна і, підігнувши свої, присідала на них